Tippoint – mahdollisuus aitiopaikkaan.

Kirjaudu

Tippoint yrityksille

Tippoint on uusi web-pohjainen rekrytointisivusto, jossa kohtaavat vetovoimaiset tekniikan alan yritykset sekä alan opiskelijat – tulevaisuuden osaajat ja menestyjät. Tässä kohtaamispaikassa yritykset tarjoavat opinnäytetöitä sekä kesätyö-, projekti- että työharjoittelupaikkoja juuri oikeilla kriteereillä, jolloin sopivat tekijät löytävät yritykseesi kuin itsestään.

Hyödyt

Laaja opiskelijarekisteri

Tippoint-palvelussa on mukana kaikki merkittävimmät tekniikan korkeakoulujen (yliopistot ja AMK:t) opiskelijat Suomessa.

Monipuolinen

Opinnäytetyöt, työharjoittelu- ja kesätyöpaikat sekä projektiluontoiset tehtävät tarjottavissa samassa paikassa.

Kustannustehokas ja keskitetty

Helpottaa rekrytointiprosessia niin esimiesten kuin henkilöstöhallinnon puolesta. Oikeiden valintakriteereiden ja osaamisalueiden parempi kaksisuuntainen hyödyntäminen yritysten ja opiskelijoiden väillä.

Tavoitettavuus

Yrityksen näkyvyyden ja tunnettuuden lisääminen opiskelijoiden keskuudessa.

Edumax Oy

Edumax Oy:n missiona on saattaa yhteen yritykset ja oppilaat tavalla, joka hyödyttää molempia osapuolia johtaen toimivaan yhteistyöhön ja tulevaisuuden rekrytointeihin. Edumax on palvellut niin yrityksiä kuin oppilaitoksia jo vuodesta 2006 ja yrityksellä on vankka kokemus niin perinteisistä rekrytapahtumista kuin yrityskohtaisten palveluratkaisujen luomisesta.

Tippoint on kehitetty yritysten tarpeisiin löytää uusia osaajia alalle samalla helpottaen opiskelijoiden pääsyä luontevasti työmarkkinoille jo opintojen aikana.

Helpdesk

Lisätietoa Tippointista sekä Edumax Oy:stä antavat:

Sami Pietilä
Toimitusjohtaja
040 503 6292
sami.pietila@edumax.fi

Jenni Lahti
Myynti ja kehitys
050 486 9192
jenni.lahti@edumax.fi