Kirjaudu

Ilmoitukset

Aloita valitsemalla yritys millaisesta toimeksiannosta on kyse (työharjoittelu, kesätyö tai opinnäytetyö). Anna tehtävänimike mahdollisimman tarkasti tai kuvaavasti.

Valitse paikkakunta, jossa työtehtävä tai toimeksianto on tarjolla sekä ilmoita työpaikan tarkka katuosoite.

Valitse kalenterista viimeinen mahdollinen hakupäivä sekä ilmoita työnkesto valitsemalla työn aloitus- ja päättymispäivämäärät.

Jos haet tiettyä tutkintoa suorittavaa opiskelijaa, valitse tutkintonimike. Mikäli etsit tietyn alan opiskelijaa, valitse koulutusala. Voit valita myös useampia koulutusaloja, mikäli työtehtävä soveltuu useamman alan opiskelijoille. Lisäksi voit tarkentaa opiskelijan erityisosaamistoiveita kirjoittamalla avoimeen kenttään joko pääaineen tai suuntautumisvaihtoehdon, johon opiskelija on opinnoissaan suuntautunut.

Määrittele hakijan kielitaito. Valitse hakijan toivottava osaamistaso niiden kielten osalta, joita työtehtävässä tai toimeksiannossa vaaditaan.

Mikäli haluat linkittää ilmoitukseen esimerkiksi yrityksesi nettisivun tai muuta aiheeseen liittyvää, anna www-linkin osoite.

Kirjoita työtehtävän tai toimeksiannon kuvaus sekä hakijalta vaadittavat ominaisuudet mahdollisimman tarkasti avoimessa tekstikentässä. Lopuksi klikkaa ”Luo ilmoitus” –painiketta tallentaaksesi ilmoituksen.

Mikäli haluat muokata tai piilottaa jo julkaistun ilmoituksen, valitse ko. toiminto haluamaltasi ilmoitusriviltä.

Matoa koukkuun.

Kirjaudu Tippointiin

Sisältö on saatavilla vain kirjautuneille yrityskäyttäjille. Ole hyvä ja kirjaudu sisään.