Kirjaudu

Kontaktit

Alasvetovalikosta pystyt valitsemaan kontaktilistoja, jotka ovat jo luotu ja näet siihen siirretyt opiskelijat. Kontaktilistoja on kahdenlaisia; julkisia jotka näkyvät kaikille yrityksesi käyttäjille, sekä henkilökohtaisia, jotka vain sinä näet. Oletuksena listojen luonnissa on henkilökohtainen. Listan voit vaihtaa julkiseksi listaikonista, jossa pystyt myös muokkaamaan kontaktilistoja silloin kun haluat.

Uuden kontaktilistan voit luoda klikkaamalla -painiketta.

Opiskelijaprofiililistasta näet opiskelijan perustiedot pikakatseluna klikkaamalla nimen perässä olevaa sinistä info-ikonia. Koko profiilin näet Avaa-painikkeesta. Opiskelijan nimen vieressä näkyy myös mahdolliset organisaatiosi muut kontaktilistat, joille ko. opiskelija on tallennettu sekä organisaatiosi toimesta tehdyt ja tallennetut aiemmat yhteydenotot.

Voit poistaa opiskelijoita kontaktilistoilta kun menet opiskelijan profiilin alaosaan (painat kontaktilistan jolta haluat hänen poistaa ei-aktiiviseksi), olethan varovainen että et poista kontaktilistoilta yrityksesi muiden käyttäjien merkitsemiä opiskelijoita!

Kun olet kontaktoinut haluamasi opiskelijan, tai haluat tehdä yrityksesi sisäistä kommunikointia varten merkinnän, voit tallentaa hänen info-korttiinsa tiedon yhteydenotosta opiskelijan profiilin alareunasta, esimerkiksi "valittu opinnäytetyöhön tuotekehitykseen / Simo Suomalainen". Lopuksi paina tallenna ja tieto päivittyy opiskelijan info-korttiin.

Kontaktoi tulevaisuuden talentti.

Kirjaudu Tippointiin

Sisältö on saatavilla vain kirjautuneille yrityskäyttäjille. Ole hyvä ja kirjaudu sisään.