Kirjaudu

Turun seutu / Kesäteekkarikampanja

Turun seutu / Kesäteekkarikampanja

www.techsummertrainee.fi

Turun seutu (Turku, Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko ja Sauvo) tarjoaa loistavat mahdollisuudet yhdistää oman alan kesätyö ja Suomen kesä.

Turun seudulla tarjolla on runsaasti työtilaisuuksia esimerkiksi meri- ja valmistavan teollisuuden, elintarviketeollisuuden, ict- ja bioteknolologia-alan yrityksissä.  Alueellamme toimii useita kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä, jotka mielellään palkkaavat tulevaisuuden lupauksia riveihinsä. 

Turku on Suomen kesäkaupunkien ykkönen. Ruisrock, DBTL ja vilkas Aurajokiranta vetävät ihmisiä puoleensa. Golfin, purjehduksen ja muun kesäliikunnan ystäville on tarjolla monipuolisia mahdollisuuksia - täällä aika ei käy koskaan pitkäksi.

Tule siis sinäkin Turun seudulle, toivottavasti tapaamme pian!

 

KESÄTEEKKARIKSI TURUN SEUDULLE

Turun seudun kunnat tarjoavat alueen yrityksiin teekkariopintoihin liittyviin kesätöihin tuleville työsopimusta vastaan kolmen kuukauden opiskelijavuokra-asunnon* ja kolmen kuukauden kaupunkiliikenteen bussikortin. Edut ovat voimassa kesä-, heinä- ja elokuussa 2019. Yritys ja opiskelija vastaavat kesätyösopimuksen tekemisestä normaaliin tapaan. 

Kampanja on suunnattu kone-, tuotanto- ja meri- ja rakennustekniikan DI- sekä arkkitehtuurin opiskelijoille Suomen teknillisissä yliopistoissa (Aalto-yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto ja Oulun yliopisto).

Edut tarjotaan Turun seudulla 20 opiskelijalle.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kampanja tukee yritysten rekrytointitarpeita teknisten alojen tulevaisuuden osaajien piirissä.


*Opiskelija-asunto
Turussa asunto Turun Ylioppilaskylässä. N. 18m2:n asunnossa on suihku, wc ja jääkaappi, mutta keittiö on yhteinen 12 asunnon kanssa. Kiinteä verkkoyhteys 100 Mbit/s. 

 

Miten haet Kesäteekkarikampanjaan?


Hakuaika kampanjassa on 15.1. – 30.4. 2019.

 

  • Etsi yritys, jossa haluaisit työskennellä kesätyössä. Hyödynnä alla olevaa yrityslistausta tai etsi yritystä näistä linkeistä:

www.mytech.fi

 

http://meriteollisuus.teknologiateollisuus.fi/jasenet

 

http://www.rakennusteollisuus.fi/Toimialat/Talonrakennusteollisuus/Aluetoimistot/Lounais-Suomi-Satakunta/Jasenyritykset-Lounais-Suomessa/

 

  • Mikäli onnistut saamaan alueen yrityksestä kesätyöpaikan, voit hakea Kesäteekkarikampanjaan
  • Luo profiili Tippointiin ja etsi Kesäteekkarikampanjan haku Avoimista työpaikoista (Turulla ja Raumalla on eri haku). Haet paikkaa profiilillasi, joten kannattaa täyttää tiedot mahdollisimman tarkasti, ja liittää mukaan CV
  • Kirjoita lopuksi saatteeseen, mihin yritykseen olet sopinut työsopimuksen, oletko hakenut etua jo aiemmin, sekä tuletko työskentelemään normaalista kesätyöajasta (1.6. - 31.8. 2019) poiketen

 

Kun olet hakenut paikkaa, saat muutaman päivän päästä hakemuksen jättämisestä ilmoituksen, oletko oikeutettu etuuteen. Kesäteekkarikampanjaan ensi kertaa hakevalla on etusija valintaprosessissa. 

www.turkubusinessregion.com

Edumax | administratorturku@tippoint.fi

Kirjaudu Tippointiin

Hakemasi sisältö on tarkoitettu vain kirjautuneille käyttäjille. Jos olet opiskelija etkä vielä ole rekisteröitynyt, voit tehdä sen tästä.