Kirjaudu

Raumaster Oy

Raumaster Oy

Raumaster on juuriltaan raumalainen teknologiakonserni, joka toimii usealla paikkakunnalla.

Raumaster Oy toimittaa materiaalinkäsittelyjärjestelmien kokonaistoimituksia energia-, sellu- ja paperiteollisuudelle ympäri maailman. Raumaster Paper on Raumaster Oy:n tytäryhtiö, joka toimittaa paperiteollisuuden jälkikäsittelyjärjestelmiä maailmanlaajuisesti projektitoimituksina ja huoltosopimuksina.

Yli 30 vuoden kokemus ja yli 300 rautaista ammattilaista ovat tehneet konsernista yhden toimialansa parhaista. Yhtiön valttina on sen innovatiivisten ja kestävän kehityksen mukaisten ratkaisujen luotettavuus sekä palveluiden korkea laatu.

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä menestyvässä yrityksessä kilpailukykyisin työsuhde-eduin. Arvostamme uusia ideoita sekä kannustamme työntekijöitämme aloitteellisuuteen. Toimintamme kulmakivi on osaava, sitoutunut ja hyvinvoiva henkilöstö. Investoimme henkilöstömme kehitykseen ja tarjoamme mukavan ja kannustavan työilmapiirin.

www.raumaster.fi

Paula Suominen | paula.suominen@raumaster.fi

Kirjaudu Tippointiin

Hakemasi sisältö on tarkoitettu vain kirjautuneille käyttäjille. Jos olet opiskelija etkä vielä ole rekisteröitynyt, voit tehdä sen tästä.