Kirjaudu

Suunnittelemme parempaa ja paremmin

Optiplan Oy

Optiplan tarjoaa monialasuunnittelua asunto-, toimitila- ja korjausrakentamiseen.

Toimimme valtakunnallisesti: pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja muut toimipisteemme ovat Turussa, Tampereella ja Oulussa. Meillä työskentelee noin 170 suunnittelun ammattilaista.

Laaja-alainen henkilökuntamme koostuu arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun, rakenne- ja elementtisuunnittelun, taloteknisen suunnittelun, energia- ja ympäristösuunnittelun sekä projektinjohtamisen asiantuntijoista. Monialaisilla suunnittelupalveluilla tarjoamme hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Ympäristöystävällinen ja energiatehokas rakentaminen sekä rakentamistalouden hallinta ovat erityisosaamistamme.

Arvostamme yksilöitä, ja harjoittelijana olet osa yhteistä joukkuettamme. Voit itse sopia joustavasti työtuntiesi määrän ja työskennellä opintojesi etenemisen mukaan. Kannustamme lopputyön tekemiseen ja valmistuneille tarjoamme entistä haastavampia sekä merkityksellisempiä vastuualueita. Monipuolisissa uudis- ja korjausrakentamishankkeissa pääset mukaan uusiin mielenkiintoisiin projekteihin. Osaamisesi karttuessa saat mahdollisuuden haastavampiin työtehtäviin kokeneiden kollegoiden tuella. Tarjoamme modernit ja tehokkaat välineet työn tekemiseen, mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki.

https://optiplan.fi/

Kirjaudu Tippointiin

Hakemasi sisältö on tarkoitettu vain kirjautuneille käyttäjille. Jos olet opiskelija etkä vielä ole rekisteröitynyt, voit tehdä sen tästä.