Kirjaudu

Gofore Oy

Gofore Oy

Gofore on vuonna 2001 toimintansa aloittanut, kansainvälisesti toimiva digitalisaation palveluyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Rakennamme ja muotoilemme ja johdamme sähköisiä palveluita asiakkaillemme. Missiomme on parantaa maailmaa digitalisaation ja työkulttuurin uudistamisen keinoin, ja meidät valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi ja koko Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi vuonna 2017!

Haemme jatkuvasti hyviä tyyppejä iloiseen joukkoomme ja tarjoamme joustavat työskentelymahdollisuudet kokopäivätöiden lisäksi. Meillä on vuosien saatossa tehty monia lopputöitä ja meille voi hakea vaikka kesätöihin! Goforella pääset oppimaan ja kehittymään mukavassa porukassa, jossa työkaverit auttavat ja ohjaavat ja työnteko on aidosti hauskaa. Tykkäämme innostuneista ja itseohjautuvista tyypeistä, ja haemme osaamista niin front end ja back end puolelta kuin devopsista ja .NET-kehityksestä. Hae meille ja tule osaksi Gofore Crew:tä!

Avoimet paikat täältä.

Miksi olemme Suomen paras työpaikka? Lue lisää Goforen blogista

www.gofore.com

Kirjaudu Tippointiin

Hakemasi sisältö on tarkoitettu vain kirjautuneille käyttäjille. Jos olet opiskelija etkä vielä ole rekisteröitynyt, voit tehdä sen tästä.