Kirjaudu

Elomatic

Elomatic

Elomatic tarjoaa konsultointi-, suunnittelu-, tuotekehitys- ja projektinhallintapalveluita sekä tuotteita ja kokonaisratkaisuja teollisuusyrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Toimintamme on jatkunut yli 50 vuotta, jonka aikana meille on kertynyt vankka kokemus eri teollisuudenalojen investointiprojekteista. Olemme uranuurtajia suunnittelumenetelmien kehittämisessä ja olemme saavuttaneet kansainvälistä menestystä kolmiulotteisella, tehdas- ja laivasuunnitteluun tarkoitetulla ohjelmistollamme.

 Yli 1000 asiantuntijaamme palvelevat asiakkaitamme maailmanlaajuisesti kone-, prosessi-, energia-, offshore- ja meriteollisuuden projekteissa. Meillä on toimistoja Suomessa, Puolassa, Hollannissa, Intiassa, Kiinassa, Venäjällä, Italiassa ja Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Meillä pääset työskentelemään oman alasi kärkiosaajien kanssa haastavissa projekteissa. Sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittyä urallasi. Ympäristön ja ihmisten hyvinvointi on meille tärkeää – vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat työmme kulmakiviä.

 Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/elomatic

Twitter @ElomaticOy

Facebook https://www.facebook.com/elomaticoy

Instagram @elomaticoy

 

www.elomatic.com/fi/

Kirjaudu Tippointiin

Hakemasi sisältö on tarkoitettu vain kirjautuneille käyttäjille. Jos olet opiskelija etkä vielä ole rekisteröitynyt, voit tehdä sen tästä.