Kirjaudu

Kiinteistöjen asiantuntija

Citron Oy

Citron Oy:n liiketoimintana on kehittää ja jalostaa maa-alueita ja kiinteistöjä konsultoimalla, omistajille ja käyttäjille tuottavasti, kestävän kehityksen periaatteilla ja yhteiskunnallisia perusarvoja korostaen.

Asiantuntijatehtävien ja -palveluiden liiketoiminta kattaa rakennuttamisen, suunnittelun ja toteutuksen sekä kiinteistöjen ylläpidon.

Yhtiön ydinosaamista on hankkeiden kokonaisuuden hallinta. Erityisosaamisena ovat projektin johtaminen, hankesuunnittelu ja budjetointi, kaavoituksen ja suunnittelun ohjaus, erilaiset projektin toteutusmallit, projektin rakennusvaiheen johtaminen sekä toimivuuden varmistaminen. Kansainvälisyys ja resurssien käyttö yli valtiorajojen on luonnollinen osa yhtiön liiketoimintaa.

Citron Oy:n toiminta-alueena ovat Suomi, Viro, Venäjä /Pietari, Latvia / Riikan alue sekä Liettua/Vilna. Yhtiö luo ja kehittää yhteyksiä rakennusalan valmistajiin ja suunnittelijoihin sekä kiinteistön omistajiin EU-alueella, Baltiassa ja Venäjällä.

www.citron.fi

Esa Klementti | esa.klementti@citron.fi

Kirjaudu Tippointiin

Hakemasi sisältö on tarkoitettu vain kirjautuneille käyttäjille. Jos olet opiskelija etkä vielä ole rekisteröitynyt, voit tehdä sen tästä.