Kirjaudu

Algol

Algol

Algol on suomalainen vuonna 1894 perustettu perheyritys. Toimitamme tuotteita ja ratkaisuja teollisuudelle ja terveydenhuoltoalalle. Myynti- ja asiantuntijaorganisaatiomme palvelee asiakkaita Pohjoismaissa, Baltian maissa, Itä-Euroopassa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto on noin 170 miljoonaa euroa.

Algol Technics  

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Uskomme, että asiakkaidemme maailma automatisoituu, nopeutuu ja muuttuu aiempaa kompleksisemmaksi. Olemme vahvasti mukana tässä muutoksessa tarjoten asiakkaillemme sisälogistiikan ratkaisuja, mm. nostureita, robottisoluja, kuljettimia ja automaatiovarastoja sekä laajan valikoiman teknisiä tuotteita. Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme kattavat kunnossapito- ja huoltopalvelut. 

Algol Chemicals 

Algol Chemicals tarjoaa laajan valikoiman teollisuus- ja erikoiskemikaaleja sekä raaka-aineita teollisen tuotannon prosesseihin. Panostamme jatkuvasti sekä tuoteportfolion ja palveluverkoston kehittämiseen että uusien palvelukonseptien rakentamiseen. Teollisuuskemikaalien jakelukaupassa Algol Chemicalsilla on johtava asema Suomessa sekä kasvava asema Venäjällä (yhteisyritys Omya Algol Rus), Pohjoismaissa, Baltiassa, Ukrainassa, Valko-Venäjällä ja Intiassa.

Algol Trehab 

Algol Trehab on apuvälinealan asiantuntija. Yrityksen tavoitteena on auttaa jokaista apuvälinettä tarvitsevaa elämään esteettömästi. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman arjen toimintaa helpottavia tuotteita alamme johtavilta valmistajilta. Autamme sopivien apuvälineiden valinnassa ja huollamme tuotteet ammattitaidolla ja kokemuksella.  

Algol Diagnostics 

Algol Diagnostics myy ja markkinoi laitteita, reagensseja ja tarvikkeita laboratoriodiagnostiikkaan ja tutkimukseen Suomessa. Toimintamme perustuu asiakkaiden ja henkilökuntamme pitkäaikaiseen, joustavaan yhteistyöhön, tuotteiden korkeaan laatuun ja toimitusvarmuuteen. Edustamme alamme johtavia kansainvälisiä tuotemerkkejä. Tarjoamme asiantuntijapalveluita, tuotteiden käyttökoulutusta sekä laitehuoltopalveluita kaikkialle Suomessa. 

Histolab Products

Histolab Products on yksi Pohjoismaiden johtavista soludiagnostiikan tutkimuslaboratorioiden ja kliinisten laboratorioiden ratkaisutoimittajista. Toimitamme laitteita ja kemikaaleja ensisijaisesti patologian ja immunohistologian laboratorioihin. Histolab Productsilla on kattava tuotevalikoima ja kokemusta sekä osaamista yhteistyöstä alan johtavien toimijoiden kanssa. 

www.algol.fi

Kirjaudu Tippointiin

Hakemasi sisältö on tarkoitettu vain kirjautuneille käyttäjille. Jos olet opiskelija etkä vielä ole rekisteröitynyt, voit tehdä sen tästä.