Kirjaudu

Vetovoimainen kohtaamispaikka.

Tulevaisuuden työpaikat ja tekijät

Tippoint on rekrytointisivusto, jossa kohtaavat vetovoimaiset tekniikan ja teollisuuden alan yritykset, oppilaitokset sekä opiskelijat – tulevaisuuden osaajat ja menestyjät.

Tässä vetovoimaisessa kohtaamispaikassa yritys voi tarjota kätevästi opinnäytetöitä, työssäoppimispaikkoja, vakituisia paikkoja, kesätöitä, projektiluontoisia tehtäviä ja osa-aikaista työtä juuri oikeilla kriteereillä, jolloin sopivat tekijät löytyvät yritykseen kuin itsestään. Tippointissa voi myös etsiä sopivia osaajia laajasta joukosta opiskelijaprofiileita, ilman että paikka on edes auki.

Tippoint-kohtaamiset mahdollistaa operaattorina toimiva Edumax Oy, joka on jo pitkään toiminut linkkinä tekniikan ja teollisuuden alan yritysten ja opiskelijoiden välillä tarjoten koulutustilaisuuksia ja alan tapahtumia. Tippoint yrityksille

Tippoint-palvelulla helpotat rekrytointiprosessia niin esimiesten kuin henkilöstöhallinnon osalta, sillä palveluun on kerätty keskitetysti kaikki merkittävimmät yliopistot, ammattikorkeakoulut sekä ammatilliset oppilaitokset Suomessa.

Tippoint on vetovoimainen kohtaamispaikka, jossa yrityksellä on mahdollisuus kustannustehokkaasti ja keskitetysti suodattaa osaaminen ja mahdollisuudet laajasta opiskelijajoukosta. Opinnäytetöiden, työssäoppimispaikkojsen sekä työharjoittelu- ja kesätyöpaikkojen tarjoaminen on helppoa Tippointin avulla!

Ole edelläkävijäyritysten joukossa hyödyntämässä uutta konseptia, joka avaa
yrityksellesi aivan uuden kanavan rekrytointeihin – nappaa talteen parhaat kyvyt!

Edumax Oy

Edumax Oy:n missiona on saattaa yhteen yritykset ja oppilaat tavalla, joka hyödyttää molempia osapuolia johtaen toimivaan yhteistyöhön ja tulevaisuuden rekrytointeihin. Edumax on palvellut niin yrityksiä kuin oppilaitoksia jo vuodesta 2006 ja yrityksellä on vankka kokemus niin perinteisistä rekrytapahtumista kuin yrityskohtaisten palveluratkaisujen luomisesta.

Tippoint on kehitetty yritysten tarpeisiin löytää uusia osaajia alalle samalla helpottaen opiskelijoiden pääsyä luontevasti työmarkkinoille jo opintojen aikana.

Lisätietoa Tippointista sekä Edumax Oy:stä antavat:

Sami Pietilä
Toimitusjohtaja
040 503 6292
sami.pietila@edumax.fi

Oskari Huttunen
Markkinointipäällikkö
040 5428312
oskari@edumax.fi

Ville Lyytikkä
Tiedotuspäällikkö
045 1241941 
ville@edumax.fi