Kirjaudu

VETOVOIMAISIN KOHTAAMISPAIKKA

Rekrytointisivusto, jossa kohtaavat alan yritykset, oppilaitokset sekä opiskelijat - tulevaisuuden osaajat ja menestyjät. Luo profiili tai ilmoita duunipaikka – nyt!

Mikä on tippoint?

Tippoint on vetovoimainen kohtaamispaikka, jossa tekniikan ja teollisuuden alan yritykset tarjoavat opiskelijoille sekä vastavalmistuneille vaivattomasti ja kustannustehokkaasti työharjoittelupaikkoja, työssäoppimispaikkoja, kesätöitä, projektitöitä, opinnäytetoimeksiantoja sekä vakituista tai osa-aikaista työtä. Luomalla vetovoimaisen osaamisprofiilin itsestään opiskelija parantaa työllistymismahdollisuuksia valtakunnallisesti!

Lue lisää

Perfect Match!

Iikka Szepaniak on valmistuva tuotantotalouden opiskelija Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta. Iikka löysi Tippointin avulla diplomityöpaikan Sandvik Mining and Rock Technology Turun yksiköstä. Iikan suuntautumisvaihtoehto on kustannusjohtaminen, ja diplomityö tulee käsittelemään tuotemuutosten aiheuttamia kustannuksia tilaustoimitusprosessissa. Samasta yrityksestä ilkka sai kesätyön, joka tukee hyvin opinnäytetyötä,

Avoimet duunit