Log in

Sataservice Oy

Sataservice Oy

Sataservice on perustettu vuonna 2003 ja toiminut teollisuuden kunnossapidon erikoisosaajana jo lähes 15 vuotta. Toimimme pääosin Länsi- ja Etelä-Suomen alueilla ja autamme asiakkaitamme tuottavuuden ylläpidossa ja kasvattamisessa tarjoamalla parhaat käynnissä- ja kunnossapidon palvelut takaamaan prosessien toimivuuden. 

Palvelemme kertaluontoisista kunnossapitotöistä vaativiin projektitöihin sekä aina kokonaisvaltaiseen tehtaan kunnossapitoon asti. Laajaan osaamisalueeseemme kuuluu esimerkiksi sähköautomaatio, mekaniikka, kiinteistötekniikka, infrastruktuuri, nosturi-, moottori- ja pumppuhuolto, kunnonvalvonta sekä konepajapalvelut. Teollisuuden kantavina voimina ovat vastuu turvallisuudesta, henkilöstöstä ja ympäristöstä. Tästä syystä Sataservice toimii asiakkaiden kunnossapidon kehittäjänä ja tuottavuuden tekijänä. 

Henkilöstöömme kuuluu kaiken kaikkiaan lähes 400 alan ammattilaista. Sataservice tukee työntekijöidensä kehitystä ja antaa mahdollisuuden vastuun kasvuun ammatillisenosaamisen karttuessa.

www.sataservice.com

Log in to Tippoint

Content available only for registered users. If you are a student, and not yet registered, you can do it here.